Home Transferpersen Snijplotters Occasions Sitemap Zoeken Cart Contact Customer Information Informatie
 
Ergens toch nog goedkoper gevonden?
Laat het ons weten!
contact-us-vector-icon.jpg
Openingstijden
 
Ma-Vr 9:00 tot 18:00
 
Tel.: +31 (0)74-2669014
 
Transferpers webshop voor de professionele & beginnende textieldrukker

Transferpers FAQ

Welke Transferpers is voor mij de juiste?

Door onze jarenlange ervaring in de transferindustrie kunnen wij u van dienst zijn met de keuze van de juiste apparatuur om kwaliteitsdrukwerk te realiseren, er zijn enorme veel verschillende soorten en modellen transferpersen op de markt waaronder zich jammer genoeg steeds meer producten bevinden waarvan wij overtuigd zijn dat de kwaliteit van deze van dien aard zijn dat u hiermee niet een continu kwalitatief goed stukje werk kunt afleveren, door op deze pagina een goede uitleg te geven over de diversiteit aan mogelijkheden en voorwaarden waaraan een professionele transferpers zou moeten voldoen bent u in staat dit soort machines beter te onderscheiden en uw keuze voor de juiste machine te vergemakkelijken.

Ons doel is om u eerlijk en objectief te adviseren met de aanschaf van een transferpers, of u nu gaat voor een instapmodel of een productiemachine, wij zetten ons er voor in dat u een goed product kunt afleveren waarvan u als drukker kunt zeggen dat deze geproduceerd zijn met de juiste materialen met de daarbij behorende machines.

Voordat u koopt moet u dit gelezen hebben!

Het moet goedkoop zijn en de prijs moet mij aanstaan . lang leve goedkoop, Ik ben toch niet gek . Overal vindt u reusachtige kortingen en aanbiedingen, vele aanbieders beweren de top in Transfertechnologie te verkopen met mega prijsaanbiedingen waarvan ze beweren dat ze aan de meest hoogwaardige kwaliteitsnormen en eisen voldoen waarmee u alle transfermaterialen moeiteloos kunt bedrukken, u krijgt waar u voor betaald is in deze een goed uitgangspunt, met regelmaat horen we van klanten dat transfers niet of nauwelijks gedrukt kunnen worden met de goedkopere asiatische machines, wij wijzen u er dus met klem op dat wij niet kunnen instaan voor onze producten indien onze klanten niet over het juiste gereedschap beschikken, uw uitval aan textiel en ontevreden klanten zullen u pas te laat een gevoel van spijt geven bij de foute keuze van transferpers.

Een transferpers is het meest belangrijke werktuig dat u nodig bent om textiel en vele andere materialen te bedrukken met teksten, beelden of logo`s. Neemt u zich de tijd om zich te orienteren aan de hand van onze checklijst en bekijk goed welk soort transferpers voor de materialen wat u wilt gaan bedrukken de juiste zou moeten zijn.

Gedetaileerde informatie en een goed advies zal alleen door vakkundig personeel aan u kunnen worden geboden, alleen zo bespaard u zich een hoop ellende en teleurstellingen en onnodig financiele uitgaven, een goede leverancier denkt eerst aan u en daarna aan zijn inkomsten, hij is gebaat bij een tevreden klant die graag terug komt.

Handjes weg, van aanbieders uit asiatische landen!!!

Transferpersen uit dit soort landen kunnen tot fatale gevolgen leiden. Deze apparaten bezitten over het algemeen geen europees goedgekeurde CE-certificering en zijn voor verkoop in Europa volgens de wet zelfs verboden. Let dus goed op bij aanschaf dat het apparaat ook daadwerkelijk voor verkoop in het land van aanschaf toegestaan is, het gaat immers om uw veiligheid en in het ergste geval om uw gezondheid, het werken met apparatuur wat voor de wet verboden is kan tot gevolg hebben dat u niet verzekerd bent indien er iets mocht gebeuren, dus let goed op wat u koopt voordat het te laat is.

Waaraan herken ik dat het om een onveilig/ondeugdelijk apparaat handelt?

Koopt u uitsluitend zo`n belangrijk werktuig als een transferpers bij een vakhandelaar die weet waar hij over praat en waar u vertrouwen in heeft, deze zal u serieus adviseren en behoeden voor de koop van een verkeerde transferpers, een vakhandelaar is uitsluitend gebaat bij de verkoop van een deugdelijke machine en zal u niet iets aansmeren waarvan hij weet dat het geen kwaliteit vertegenwoordigd, of u een machine verkopen waar hij in geval van defect geen goede service voor kan bieden.

Als er in de advertentie of aanbieding niet op gewezen word dat het zich om een CE-gecertificeerd apparaat gaat neemt u hiervan dan afstand, laat u zich vergewissen dat het een CE-gecertificeerd apparaat betreft waarvan de CE-verklaring is uitgegeven aan de producent en/of importeur voor de verkoop op de Europeese markt. CE-Verklaringen die in asiatische landen of buiten de EU zijn uitgeschreven worden niet vanzelfsprekend toegelaten voor de Europeese markt. Dit dokument zal bij aanschaf van uw apparaat bijgeleverd moeten worden.

asian-press.jpg

 

asian-press2.jpg

Om veiligheids redenen en om de noodzakelijkheid ervan zijn bij CE goedgekeurde transferpersen in de regel het temperatuurbereik van het hitte element begrenst tot maximaal zo`n 250C. Mogelijke temperatuurinstellingen van over 250C of zelfs 400C zijn met grote zorgvuldigheid te betrachten. Deze temperaturen kunnen in de regel door elke transferpers bereikt worden als deze niet voorzien zou zijn van een uit veiligheidsoverweging geinstalleerde electronische beveiliging. Juist de asiatische transferpersen bezitten niet zulke beveiliging om de kosten zo laag mogelijk te houden wat weer resulteert in de grotere kans op brandgevaar. Wij willen u er op wijzen dat normalerwijze in de transferdruk nooit een hogere temperatuur vereist is dan 220C.

Ga altijd voor een merk transferpers dat zich al jarenlang heeft bewezen in de transferdrukindustrie en hun goede naam in eer hebben te houden door geavanceerde en veilige transferpersen te produceren, veel goede machines zijn vaak van Europeese en Amerikaanse afkomst, vraag voor aankoop altijd waar de machine geproduceerd is!

Niet alle nieuwe aanbieders/producenten van transferpersen zullen gelijk ook een hoogwaardige en betrouwbare machine op de markt brengen, Informeert u zich eerst goed voordat u besluit tot aankoop van een machine waarvan het merk nog niet bekend is of waarvan u vermoed dat het bedrijf zich nog maar net op de markt bevindt waardoor nog niet de ontwikkeling en duurzaamheid van de transferpers zich heeft bewezen. Steeds vaker ziet men dat bedrijven uit verschillende branches de transferpers als een snel en lucratief product zien zonder vooraf de noodzakelijke knowhow en ervaring op te doen zodat U als klant ermee gebaat bent.

Dit in ogenschouw houdend zal u dit in sommige gevallen heel wat zenuwen, tijd en geld besparen, dan spreken we nog niet eens over de geleden schade van stilstand waardoor u niet uw orders op tijd kunt afleveren of de hoge uitval van uw drukwerk.

Bespaar uzelf de slechte ervaring en koop een product dat zich al jarenlang heeft bewezen in de transferdruk industrie door zich te specialiseren in de produktie van transferpersen.

Welke transferpers is de juiste voor mij?

Belangrijk is, wat u ermee gaat drukken. Verschillende media benodigen immers verschillende transferpersen. Er zijn relatief kleine handmatige transferpersen die alleen bedoeld zijn voor bijvoorbeeld caps, labels en kleine ontwerpen voor t-shirts en er zijn grote handmatige transferpersen voor bijvoorbeeld T-shirts, sweaters, vlaggen etc. Een belangrijk voordeel van een grotere transferpers is dat men er kleine maar ook gelijktijdig grote logo`s en teksten mee kan drukken.

Niet serieuse aanbieders van bijvoorbeeld veilingsites laten u denken dat u zonder problemen t-shirts en dergelijke kunt drukken met hun apparaten, neemt u van ons aan dat dit niet het geval is, hierbij gaat het om de zogenaamde beugelpersen die worden beschreven als transferpers, het betreft beugelpersen van merken als Sonopress, Planeta, Elnapress en soortgelijke modellen ( zie voorbeelden onder ). Mocht u toch niet overtuigd zijn neemt u dan contact op met de producent of importeur van dergelijke apparaten of doe even een zoekttocht via google dan zult u zien dat ze volgens de producent bedoeld zijn voor het persen van de was.

beugelpers2.jpgbeugelpers-2.jpgelna.jpgelna3.jpg

Clam Shell of Swingpers?

Ook de perstechniek van de verschillende transferpersen is niet geheel onbelangrijk bij de keuze voor de juiste transferpers, op dit moment zijn Clam shell ( ook wel snavelpers genoemd ) en Swingpersen ( met zwenkbare bovenplaat ) het meest vertegenwoordigd in de textieldruk industrie, Een Clam Shell pers heeft alleen een voordeel ten opzichte van een Swingpers als u weinig ruimte heeft maar deze moet dan wel een goede openingshoek hebben en een minimum druk van 800 Kg. kunnen waarborgen.
Helaas worden er nog wel eens Swingpersen gemaakt die tussen de boven en onderplaat een minimale afstand hebben van bijvoorbeeld 2 cm. waardoor het drukken van dikkere materialen zoals bodywarmers niet mogelijk is, in dit soort gevallen is de aanschaf van een Clam Shell pers een betere optie.

Ga voor een Clam Shell pers als:

1) ... U maar weinig ruimte ter beschikking heeft of als u hem op bijvoorbeeld marktplaatsen wilt gaan gebruiken, deze types zijn over het algemeen beter hanteerbaar en lichter dan de Swingpersen.

2) ... U alleen maar transfermaterialen gebruikt die bijvoorbeeld maar weinig druk behoeven zoals bijvoorbeeld Inkjet, sublimatie of Flex & Flock materialen.

3) ... U niet het benodigde budget heeft om een Swingpers aan te schaffen.

Ga voor een Swing pers als:

1) ... U hoogwaardige drukresultaten verwacht, die alleen door middel van een persdruk van minimaal 800 Kg. te realiseren zijn.
        Hoge druk is noodzakelijk indien u b.v. zeefdruktransfers of clc tonertransfers wilt drukken, door de bouw van de Swing persen kunnen ze vaak hogere druk produceren.
       

Bij deze transfers geldt de volgende regel:
        Hoge druk = hogere wasbaarheid
        Lage druk = lagere wasbaarheid

2) ...U materialen wilt bedrukken die een zekere eigen dikte hebben zoals bijvoorbeeld bodywarmers, sweatshirts, tegeltjes, hout, kunststoffen etc. Alleen een Swing pers met een hoge plaatafstand van 4 cm. of meer zal een probleemloze en contactloos zwenken mogelijk maken wanneer er dikker materiaal op de onderplaat geplaatst is.

swingerafstand.jpg


Slotsom:

Zwenkbare transferpersen zijn alleen zinvol, indien de persdruk ten minste 800 Kg. bedraagt en ze een optimale afstand tussen de boven en onderplaat kunnen waarborgen. Anders is de keuze voor een Clam Shell pers een meer voor de hand liggende keuze.

Manuele, Pneumatische of Hydraulische oplossing?

Grotere aantallen of massaproduktie worden over het algemeen gedaan door middel van een pneumatische transferpers, deze transferpersen moeten worden aangesloten op een compressor en hebben meer ruimte nodig, het gebruik van een pneumatische pers heeft voor grotere opdrachten een aanzienlijk groter voordeel dan een handbediende machine.

Met het gebruik van een hydraulische transferpers ( 30.000 Kg. persdruk ) kunt u bijvoorbeeld met clc tonertransfers zo goed als alle bedrukbare en hittebestendige materialen zoals aluminium, kunstof, hout, karton etc. bedrukken die eerder alleen konden worden bedrukt door middel van andere procedes zoals bijvoorbeeld sublimatie, in dit geval is een hydraulische pers een prima uitkomst.

Voordat u een beslissing neemt zou u zichzelf de volgende vragen moeten stellen:

Wat wil ik bedrukken? Welke oplages moet ik bedrukken? Hoeveel plaats heb ik voor de machine?

Kan ik alleen textiel bedrukken met een transferpers?

Nee, met de hedendaagse transfertechnologie kunt u ook drukken op aluminium, Keramiek, Hout, Kunststof en vele andere materialen, alleen al met de sublimatie techniek bent u in staat om een zeer breed assortiment aan artikelen en materialen te bedrukken.

Hoe groot zou het persformaat moeten zijn?

Hoe groter het persvlak des te flexibeler bent u in het bedrukken van het soort materiaal wat u kunt gaan bedrukken, bijvoorbeeld een T-Shirt van maat XXL of XXXL behoeft al een vrij groot persvlak om hem in verhouding redelijkerwijs te bedrukken. Een persvlak zal toch minstens een formaat moeten hebben van 28 x 38 cm. om een redelijke grote te kunnen drukken. Als u uw transfers al diagonaal moet plaatsen om het product te kunnen drukken bemerkt u al hoeveel meer voordeel u zou hebben met een groter persformaat.
In de regel bedekt een persformaat van 40x50cm. de meest voorkomende toepassingen.

13 x 13cm. Persformaat = hoofdzakelijk bedoeld voor emblemen en borstlogos

28 x 38cm. Persformaat = Instap formaat voor het bedrukken van transfers tot max. DIN-A4

38 x 38cm.
Persformaat = Instap formaat voor het bedrukken van transfers tot bijna DIN-A3

38 x 45cm. Persformaat = Standaard formaat voor het bedrukken van transfers tot max. DIN-A3+

40 x 45cm. Persformaat = Standaard formaat voor het bedrukken van transfers tot max. DIN-A3+

40 x 50cm. Persformaat = Standaard formaat voor het bedrukken van transfers tot max. DIN-A3+

100 x 40cm. Persformaat = Uitzonderlijk formaat voor het bedrukken van materialen zoals vlaggen, vloermatten of ongeconvectioneerd textiel dat in een enkele drukgang bedrukt dient te worden.

Hoe belangrijk is een gelijkmatige temperatuur bij het transferdrukken?

Een gelijkmatige en volvlakkige constante temperatuur van het hitte element is van zeer groot belang en is dus ook vereist voor een goede transferpers.
Het meest betrouwbaar en accuraat zijn de hitte elementen die het complete element met een zo laag mogelijke afstand tussen de verwarmingselementen opwarmt. Er zijn firma`s, die een gelijkmatige verwarming van het element garanderen en geven daarbij een levenslange garantie op het hitte element tegen koude plekken.

Welk soort hitte element techniek is goed genoeg voor mij?

Hitte elementen worden voor zeer veel toepassingen gebruikt, voor het gebruik in transferpersen is het van groot belang om een zo gelijk mogelijke en effectieve opwarming van het hitte element te bewerkstelligen, er zijn verschillende methodes ter vervaardiging van hitte elementen waarbij temperaturen tot wel 600C mogelijk zijn.

Infra Rood verwarmings techniek
Deze variant is de oudste en meest toegepaste techniek ter vervaardiging van hitte elementen, op een plaat ( bestaande uit gietijzer, aluminium of staal ) wordt een infra rood verwarmings element gebogen geplaatst of ingegoten. Deze techniek is het meest prijsgunstigst en alleen aan te raden als de afstand tussen de gebogen stangen zo klein mogelijk is gehouden waardoor de verwarming van de complete plaat zo accuraat mogelijk is zonder dat er koude plekken ontstaan tussen de gebogen geplaatste infra rood stangenstelsel.  Om productiekosten te sparen, produceren verschillende fabrikanten ( b.v. Produkties uit het verre oosten ) minderwaardige verwarmings elementen die met te grote afstand tussen de infra rood stangen voorzien zijn. Dit heeft tot gevolg dat dit soort hitte elementen geen volledig egaal verwarmd oppervlak kunnen waarborgen, vele van de bekende fabrikanten van transferpersen hebben dit soort verwarmings elementen al sinds jaren vervangen door betere methoden.

hitteelement.jpg

Siliconen Hitte-elementen Techniek ( SITEC )
Dit soort techniek verleend zich uitstekend waar een preciese en egale verwarming van het element nodig zijn, omdat dit soort elementen een zeer geringe thermische massa hebben kunnen ze in zeer korte tijd opwarmen en zijn ze accuraat te regelen. Net als bij de infra rood techniek wordt het element in spiraalvorm gelegd en door middel van een laag siliconenrubber verzegeld. Deze techniek is ten opzichte van de infra rood techniek in voordeel omdat de koude brug tussen de elementen tot een minimum gereduceerd kan worden, weinig fabrikanten gebruiken deze techniek omdat ze ten opzichte van de infra rood techniek een stuk duurder te produceren zijn. Toch is bij deze techniek het verlies aan warmte op de uiteinden van het element ook vrij hoog.

silicone_hitte_element.jpg

 

Mikanit Hitte-elementen Techniek ( MITEC )

MIKANIT is een zeer hoogwaardige techniek welke is gemaakt van een soort geperst papier welke met een hittebestendig bindmiddel wordt geimpregneert en dan in meerder lagen onder warmte en hoge druk tot een plaat geperst wordt waarna het bestand is tot zo`n 450C, en als speciaal uitvoering zelfs tot 600C. deze techniek wordt in de professionele industrie voor hitte elementen van transferpersen en tevens als 3 dimensionale hitte element voor vele andere doeleinden gebruikt. grotendeels wordt het element voorzien van de hitte elementen door middel van etsen van de warmtebanen, voordeel van deze techniek is zeer korte opwarmtijd en zeer lange levensduur. door het leggen van de warmtebanen op zeer kleine afstand van elkaar is men verzekerd van een zo gelijkmatig mogelijke verwarming van het element, dit is de beste manier voor het verwarmen van hitte elementen en is de meest betrouwbare techniek tot nu toe, omdat deze elementen volledig de warmteplaat verwarmen en niet op enkele plaatsen zoals bij de meeste machines zijn deze het best geschikt voor bijvoorbeeld sublimatiedruk omdat hier een zo gelijk mogelijke verdeling van de warmte vereist is voor een zo goed mogelijk resultaat op het te bedrukken product.

mikanit_element.jpg mikanit_element_cap.jpg mikanit_element_label.jpg mikanit_element_shirt.jpg
Voorbeeld Cap Pers Element
Voorbeeld Labelpers Element

Voorbeeld T-Shirtpers Element

Kan men alle transferpersen voorzien van verschillende bodemplaten?

Bij verschillende transferpersen kunnen de onderplaten verwisseld worden door kleinere onderplaten, door het verwisselen van de onderplaten bent u dan in staat om verschillende mediaformaten te drukken die met een grote onderplaat anders moeilijk te bedrukken waren zoals bijvoorbeeld mouwen, borstzaklogo`s, tassen, paraplu`s etc., bij deze machines zijn de onderplaten eenvoudig in zeer korte tijd om te wisselen, tevens is het vaak mogelijk om onderplaten op maat te laten maken als een standaardformaat niet toereikend is voor uw te drukken mediaformaten.

Hoe belangrijk is de meettechniek en display weergave van de transferpers?

Hoe precieser de meettechniek des te betrouwbaarder u kunt persen, het beste zijn de persen met de elektronische aansturing en digitale scherm weergave van de temperatuur en tijd, hiermee heeft u in een oogopslag alle belangrijke parameters die u nodig bent. Vele transferpersen zijn tegenwoordig voorzien van deze elektronische besturing waardoor deze tot de meest betrouwbare transferpersen behoren.

Transferpersen van het merk THERMOPRESS en SEFA bieden een complexere aansturing ( bij sommige modellen optioneel ) voor hun machines de zogenaamde XFiery besturing, deze microprocessor is een meerjarig geteste besturing waardoor een zeer accurate werking van de machine gewaarbord kan worden.

Bij dit besturingsysteem zijn 5 programma`s in te stellen, u kunt dus 5 verschillende instellingen opslaan voor verschillende transfermaterialen, dit verlicht het werken met verschillende transfermaterialen en media.

Een geintergreerde tellerfunctie telt de dagelijkse persingen. Voor de seriematige productie kan over de XFiery besturing individuele limieten worden ingestelt ( bijvoorbeeld 500 persingen ), bij het bereiken van deze limiet krijgt u van de processor de melding dat het aantal bereikt is. De recordfunktie slaat alle gedane persingen op en kan ten alle tijde worden opgevraagd.

Individuele functies voor de aansturing van het hitte-element maken de XFiery besturing een van de enigste in zijn soort waarmee verschillende functieopties eenvoudig laten programmeren:

         Standby Funktie (wanneer moet het hitte-element tot X in stand worden gehouden)

         Timer Funktie (op welk tijdstip moet de transferpers na sluitingstijd automatisch worden uitgeschakeld)

         Turbo-Modus hiermee kan het hitte-element in zeer korte tijd tot een bepaald niveau opgewarmd worden, de Turbo-Modus verzorgd het opwarmen van het hitte-element en valt dan terug naar de normale stand.

Biedt de transferpers gelijkmatige druk?

Zeer belangrijk voor een goede werking van de transferpers is de druk en de temperatuur, kies altijd voor een transferpers die beschikt over een solide opbouw waarmee u een constante druk kunt bewerkstelligen, voordelige hitte-elementen kunnen na verloop van tijd minder accuraat worden waardoor u niet meer in staat bent om een constante kwaliteit te drukken, let bij aankoop van een manuele machine ook op de bouw van het druksysteem waarmee de druk moet worden gemaakt, bij sommige systemen moet u op de drukhendel veel kracht zetten om de maximum druk te bereiken die de machine kan maken, er zijn ook systemen waarmee je met weinig handkracht al de maximum druk van tot wel 1400Kg. druk kunt bewerkstelligen. Dit alles kunt u natuurlijk ook allemaal vermijden door bij aanschaf voor een pneumatische machine te kiezen. Vergewis u altijd voor aankoop van een transferpers of de opgegeven maximale druk van een machine ook daadwerkelijk de druk is wat de machine kan drukken (helaas is dit voor u zelf niet te testen), sommige fabrikanten geven een maximum druk op die na onze testen niet eens in de buurt komen van de opgegeven waarde, onderstaande laten wij u zien hoe wij de druk van een machine bepalen alvorens deze aan de consument wordt aangeboden en er een gegarandeerde maximum druk aan wordt meegegeven.

Het meetprocess (Maximum Persdruk)

persdruk-meting.jpg persdruk-meting2.jpg persdruk-meting3.jpg
persdruk-meting4.jpg persdruk-meting5.jpg persdruk-meting6.jpg

Welk voordeel hebben elektromagnetische, pneumatische of hydraulische  Persen?

Het gaat simpelweg allemaal lichter en sneller, en u kunt met hogere druk werken! Vooral bij grotere transferformaten is dit erg belangrijk waar de manuele druk methode niet meer toereikend kan worden toegepast. Bij de keuze voor een transferpers met dubbele persplaten wint u nog meer tijd tijdens de produktie, tijdens het persen van het ene shirt kunt u op het andere persstation al het volgende stukje textiel leggen. Na afloop van de perstijd bij automatische persen opent het apparaat uit zichzelf waardoor u alleen nog maar de transfer hoeft te verwijderen. Pneumatische en hydraulische transferpersen worden hoofzakelijk gebruikt als de druk oplages groot zijn waardoor de inzet van een manuele machine niet de juiste keuze zou zijn. Pneumatische en hydraulische transferpersen werken met een druk van 2,5 tot 10 bar en hydraulische persen tot 150 bar.

Welk voordeel heb ik met een membraam transferpers?

Deze persen zijn geschikt voor transfers waarvoor niet al te hoge druk is vereist  de druk wordt door middel van een luchtkussen in de onderplaat bewerkstelligd waarbij een compressor noodzakelijk is, de druk wordt hiermee doorgegeven naar het hitte-element. Met een Membraampers kunnen moeilijk bedrukbare media bedrukt worden zoals bijvoorbeeld tot dicht aan de naden en ritsen van een blouse, jas of tas.

Waar moet u op letten als u een Cappers wilt aanschaffen!

Let erop dat het een cappers betreft die gemaakt is voor europeese caps, de radius van de boven en onderplaten zijn niet altijd van de juiste maat. Ook van zeer groot belang is een Cap spaninrichting deze zorgt ervoor dat de cap strak gespannen kan worden over het perskussen waardoor het correct plaatsen van de transfer moeiteloos kan worden gedaan.

Waar u op moet letten bij een professionele transferpers!

Let erop dat u een transferpers kiest die betrouwbaar is waarvan de techniek zich al jarenlang heeft bewezen in de transferdruk industrie, tegenwoordig is de keuze reusachtig als het om de aanschaf van een transferpers gaat, er zijn veel grote verschillen in kwaliteiten op de hedendaagse markt. Juist via het internet probeert men u nogal eens te verleiden met lage prijzen en wordt u wijs gemaakt dat het een professionel topmachine betreft, laat u niets wijs maken door verkopers die beweren dat u voor enkele honderden euro`s een professionele machine bij hen kunt aanschaffen, voor een kwaliteits transferpers gemaakt van de juiste materialen en technieken moet u toch rekenen op een andere prijs dan enkele honderden euro`s.

 Nog steeds vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereid om u voort te helpen met de juiste keuze voor een transferpers.

Succes en plezierig werken zit in het juiste gereedschap!

Topseller
Schulze Swing Duo Pneu Press
 
Schulze Swing Duo Pneu 2x38x50cm persvlak
 
  • Ons best verkochte dubbele pneumatische pers.
  • Zeer hoogwaardige volautomatische pers ( zwenkt automatisch ).
  • Mogelijkheid voor het verwisselen van de persvlakken in een handomdraai.
  • Door de vrije ophanging van de bodemplaten zeer makkelijk te bestukken.